TERASA

Terasa – jauki, erdvi vieta, kurioje ypač malonu būti šiltomis, saulėtomis dienomis. Mūsų tikslas – padėti žmonėms susikurti erdves, kuriose būtų patogu ir pasyviai, ir aktyviai leisti laiką gryname ore, priartėti prie gamtos ir patirti daug teigiamų emocijų. Mūsų manymu, tokiose erdvėse turėtų būti naudojama kuo daugiau natūralių medžiagų. Medis visada buvo siejamas su šiluma ir gyvybe, su ramybės ir pusiausvyros pojūčiu. Mediena yra viena iš seniausiai naudojamų būsto apdailos medžiagų, vertinama ir dėl estetinių savybių, ir dėl atsparumo bei ilgaamžiškumo. Mes siūlome rinktis jaukias medines terasas ir pavėsines,  Tačiau kad terasoje būtų patogu – reikia ją tinkamai prižiūrėti, o pirmiausia – įrengti. Mūsų sukaupta staliaus ir dailidės darbų patirtis leidžia pasiūlyti kokybiškas ir laiku atliekamas paslaugas. Konsultuojame, projektuojame ir montuojame. Užsakome, nuperkame ir pristatome darbui reikalingas medžiagas.