STOGŲ DENGIMAS

Stogo dengimo kokybė

Stogo dengimas yra labai svarbus statybų proceso baigiamasis etapas, todėl eksperimentuoti ir dengti patiems nepatartina. Stogas dažnai yra veikiamas išorinių jėgų, tai stiprus vėjas, krituliai, drėgmė, sniegas, temperatūrų svyravimai, stiprūs vėjai ir suprantama, stogą veikiantis jo paties svoris.

Visi supranta, bet ne visi į tai atkreipia dėmesį, kad neturint žinių dengiant stogus, galima pridaryti ne mažai klaidų, kurių šalinimui ateityje, gali prireikti kur kas daugiau lėšų, laiko ir kęsti nemalonius pojūčius, kai po darbų norint pailsėti, dėl vykdomų darbų, padaryti tai sudėtinga. Todėl stogo dengimui privalu pasiruošti tinkamai. Tam, kad būtų išvengta klaidų dengiant stogą, į pagalbą rekomenduojama pasikviesti profesionalią stogdengių komandą. Tokia komanda, savo ilgos darbinės patirties dėka gali padėti Jums ispręsti visus stogo planavimo bei projektavimo ir dengimo klausimus nesvarbu, Jūsų stogas yra/bus vienšlaitis, dvišlaitis, su valmais ar pusvalmėmis. Kam gaišti savo laiką ieškant įvairios informacijos, jei sutaupyti Jūsų laiką yra pasirengę kvalifikuoti stogdengiai?

Sutikite, kad pirmas klausimas, kuris ateina mintimis pagalvojus apie stogo dengimą – kokia kaina? Gaila, bet tik vėliau žmonės pradeda galvoti apie kokybę ir ilgaamžiškumą, nes taupant medžiagų ar tam tikrų techninių sprendimų sąskaita ir atsiranda pagrindinės klaidos, kurias bet kokiu atveju, vėliau, tenka šalinti. Verta prisiminti, kad kiekvienas stogo dangos gamintojas, kartu su savo produkcija siūlo ir papildomus gaminius, kurie yra rekomenduojami dengiant stogą, kokybės bei ilgaamžiškumo garantijai.

Stogo dengimo kaina

Manome, kad nėra tokio klausimo, kiek kainuoja stogo dengimas?! Kiekvienas stogas turi savo individualius techninius reikalavimus, dengimo plotą, todėl nežinant reikalavimų, kainą gali pasakyti tik stogdengiai mėgėjai. Suprantama, kad stogo dengimo kainą galima įvardinti už kvadratą, bet yra niuansų, kurie vėl leis susilaikyti nuo konkrečios kainos įvardinimo neturint informacijos. Pavyzdžiui, stogą dengsite čerpėmis, jei taip, kokio gamintojo; Stogas bus keičiamas ar dengiamas naujas statinys; Dengsite bitumine danga ar skarda?

Kaip matote, klausimų Jums turime kur kas daugiau, nei Jūs turėsite mums, todėl tikslią stogo dengimo kainą galėsime pateikti tik tada, kai mums bus pateikti visi stogo dengimo reikalavimai, Jūsų asmeninės vizijos, bus pranešta mums apie pasirinktas medžiagas (čerpės, prilydoma danga, skarda ir kt. medžiaga) ir nurodyti visi medžiagų tiekėjai. Jei nenuspręsite, kad medžiagų pirkimą perleidžiate mūsų įmonės atsakomybėn.

Stogo keitimo kaina

Identiškas procesas Jūsų laukia ir domintis stogo keitimo paslaugomis jau eksploatuojamame name. Konkrečią kainą ir konkretų pasiūlymą galima pateikti tik tada, kai turima visa informacija apie norimą uždengti objektą.

Pastebėjote, kad stogas drėgsta, išleidžia šilumą ar nuo pat pradžių susirūpinote jo šilumos išsaugojimu

UAB Prorensta siūlo stogo šiltinimo paslaugas vata. Nesvarbu kokios paskirties Jūsų namas, komercinės patalpos ar sandėliai, atliksime visus stogo šiltinimo darbus, garantuosime kokybę, darbų atlikimą laiku ir konkurencingą kainą. Stogo šiltinimas ir kaina pateisins visus Jūsų lūkesčius .

Mūsų darbuotojų kvalifikacija abejoti neveta. Darbuotojų kvalifikacija keliama nuolatos, dalyvaujame įvairiuose seminaruose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Savo paslaugas pristatome ir parodose, todėl stogų dengimo sprendimais visada stengiamės būti žingsniu priekyje.

Pateikite mums savo namo projektą ir mes Jums pateiksime geriausią kainą. Išvenkite stogo dengimo klaidų su UAB Prorensta, taupykite ne tik savo lėšas, bet ir laiką!