REMONTO DARBAI

Statybos įmonės gali padėti įgyvendinti ir atlikti tokius sumanymus, kurių patys nesugebėtume. Profesionalų atlikti darbai stipriai skiriasi nuo mėgėjų: užtenka žvilgtelėti ir palyginti, kaip šie žmonės nudažys sienas. Dažniausiai mėgėjas palieka ne tokias lygias sienas, matosi pertepimai, ko tikrai nerasime profesionalo darbuose. O ką jau kalbėti apie rimtesnius ir sudėtingesniu darbus. Įvairūs buto ar nuosavo namo vidaus ir išorės apdailos darbai atliekami kokybiškai ir greitai. Rimtesni mūro, tinkavimo, betonavimo darbai reikalauja daugiau laiko, todėl ir planuodami remonto darbus, atsižvelkite, kurie darbai užims didžiąją dalį, o kuriems skirsite mažiau dėmesio. UAB „Prorensta“ ieško kompromisų, pataria ir vykdo užsakovų pageidavimus geriausiomis sąlygomis. Stengiamės ir dirbame ne dėl trumpalaikio, tik kelioms savaitėms efektingo rezultato, bet ilgalaikės kokybės vardan, todėl mumis pasitiki lojalūs klientai. Esame atsakingi už darbų vykdymą laiku, kokybišką, patvarų rezultatą, todėl atlikti smulkūs, daliniai ar visiški remonto darbai bus padaryti iš anksto numatytu metu, tiksliai taip, kaip buvo sutarta su užsakovais.

RENOVACIJA

UAB Prorensta  turi sukaupusi nemažą patirtį pastatų renovacijos, rekonstravimo, pastatų atnaujinimo (modernizavimo) srityse. Kompanija pasitelkia visą turimą patirtį ir teikia visas statybos darbų paslaugas reikalingas pagerinti pastatų energinį efektyvumą – renovuoti pastatą, taip pat keisti pastato savybes, pritaikant jas naujoms funkcijoms – rekonstruoti pastatą. Renovacija tarsi atskira rekonstravimo darbų dalis, kuri apima statybos ir montavimo darbų kompleksą, kuriuo siekiama pagerinti esamo statinio fizines, mechanines,  estetines bei kitas eksploatacines savybes, siekiant didesnio energinio naudingumo. Atliekant pastatų renovacijos darbus atnaujinamos pastato konstrukcijos, interjeras, eksterjeras, apšiltinami atitvarai ir atliekami kiti, pagal specialius kliento pageidavimus nurodyti, darbai, reikalingi pagerinti dabartines pastato savybes. Renovacija – tai pastatų bei gyvenamosios aplinkos atnaujinimas ir modernizavimas, naujos kokybės kūrimas.