APLINKOS TVARKYMAS

UAB Prorensta atlieka šiuos darbus: aplinkos projektavimas ir želdinimas, betoninių ir klinkerinių trinkelių klojimas, lietaus surinkimas, šulinių montavimas, laistymo sistemų įrengimas, sklypo planiravimas, alpinariumai, gyvatvorės, gėlynai, dekoratyviniai vandens telkiniai, šlaitų formavimas ir tvirtinimas, vejos įrengimas, šulinių, kamerų atnaujinimas, betoninių konstrukcijų polimerinis paviršiaus padengimas.

APŽELDINIMO DARBAI

Mes vertiname savo reputaciją, todėl niekada nežadame to, ko negalime įgyvendinti. Siekiame, kad ne tik pateisintumėme jūsų lukesčius, tačiau, kartu su paslauga, gautumėte šiek tiek daugiau nei tikėjotės. Kiekvienas projektas mums unikalus. Mes neturime standartinių projektų ar standartinių sprendimų. Kiekvienas klientas ir projektas mums ypatingas, todėl visada pradedame bendradarbiavimą susitikimu. Mes ne tik stengiamės išklausyti savo klientus, tačiau ir siūlome alternatyvas, skiriame daug laiko ir dėmesio, kad išsiaiškintume ir pažintume klientą ir jo planuojamąją įrengti aplinką. Didžiuojamės, kad mus klientai vertina už tikslius ir tinkamus pasirinkimus.