APDAILOS DARBAI

Vidaus apdailos darbai

Vidaus apdailos ir remonto darbai nepaisant metų laikų yra vykdomi nuolatos. Glaistymas, dažymas, sienų šiltinimas, gipso kartono montavimas yra tik dalis darbų, kurių poreikis Vilniaus gyventojams nemažėja.

Apdailos darbai Vilniuje

Planuojantiems atnaujinti savo darbo ar poilsio bei gyvenamą vietą siūlome rinktis mus – apdailos darbus Vilniuje planuojančią ir vykdančia bendrovę UAB Prorensta. Tinkamai atlikti darbai gali garantuoti Jūsų remontuojamos erdvės estetinio grožio bei modernumo ilgaamžiškumą. Mūsų įmonės kvalifikuoti darbuotojai atlieka ir gali pasiūlyti darbus Vilniaus mieste, kurie yra susiję su vidaus apdailos darbais, dažymu, gipso kartono montavimu ir kitais įvairiais remonto darbais.

Gipso kartono montavimas

Montuojame OSB, gipskartonio ir kitas plokeštes. Didelę darbinę patirtį ir kvalifikaciją turintys meistrai sumontuos įvairias pertvaras, papildomas sienas, paslėps sanitarinių mazgų vamzdynus, sukurs pakabinamas lubas. Tai itin patogus sprendimas Jūsų erdvei, kai norima ją atnaujinti ar sukurti kitokią. Išlyginsime kreivas sienas, sumontuosime dailias sienas rąstiniame name, atliksime visus apdailos darbus.

Pasiruošimas vidaus apdailos ar gipskartonio montavimo darbams

Tam, kad remonto darbai Vilniuje vyktų sklandžiai, pradžioje, privalu sudaryti darbų planą, kurio laikantis bus galima išvengti klaidų, nesusipratimų dėl išnaudoto biudžeto ir suprantama, nesugaišite savo brangaus laiko. Tik turint konkretų planą darbai bus pasiekti laiku iš laikant visus kokybės reikalavimus.

Taigi, darbų pasiruošimui reikės:

1. Jūsų sprendimas dėl darbų atlikimo. Svarbu tikslaiai įvetinti ir įvardinti visus vidaus darbus papunkčiui. Galime patarti ir pakonsultuoti dėl darbų būtinumo;
  2. Svarbu numatyti biudžetą suplanuotų vidaus apdailos darbų atlikimui. Žinodami Jūsų numatytą biudžetą galėsime sukonkretinti ir suderinti savo pasiūlymą dėl darbų atlikimo kainų;
  3. Atsiuntę mums užklausimą dėl vidaus darbų plano sutaupysite savo laiką. Gali būti, kad padėsime sutaupyti Jūsų lėšas ir laiką pasiūlydami bei įtraukdami į darbų sąrašą ir papildomus darbus. Jais gali būti, langų (langokraščių), durų, židinių ar kitų interjero detalių apdaila;
  4. Kai pagrindiniai darbai atlikti ir lieka tik smulkūs baigiamieji darbai, pereisime prie kito, ne ką svarbesnio darbo, patalpų bei darbo aplinkos sutvarkymo. Visus darbus užbaigsime palikdami atnaujintą Jūsų erdvę švarią.

Taigi, Jūsų planuotas biudžetas leistų mums pateikti patį geriaiusią pasiūlymą Jums. Štai kodėl vidaus apdailos ar remonto darbus verta patikėti savo darbą išmanantiems profesionalams.

Kodėl mes?

Aukščiausius kokybės reikalavimus atitinkantys darbai leis įgyvendinti savo idėjas net ir patiems išrankiausiems. Pasirinkę mūsų įmonės teikiamas paslaugas sutaupysite ne tik lėšų, bet ir savo brangų laiką.